Over ons

Bar Mowgli

Van Mokum tot Mumbai

Van Mokum tot Mumbai, BAR MOWGLI is gevestigd op het levendige Beukenplein in Oost. Vanaf 16:00 kun je bij ons terecht om lekker uitgebreid te borrelen.

Om 17:30 staat de BBQ aan en gaan we keihard GRILLEN! Nodig je vrienden uit en laat je als een ware ontdekkingsreiziger verrassen door een avontuurlijke waaier aan smaken. à la carte dineren in een laidback setting – met een ruime keuze aan bieren, gin-tonics en wijnen – Mowgli's ingrediënten voor een plezierige avond uit. Neem plaats op het terras of binnen in het gezellige bar/restaurant, dat de bedrijvige sfeer ademt van een treinstation uit het koloniale India.

Bij BAR MOWGLI is iedereen van vroeg tot laat welkom, wild child of niet.

Mowgli

Mowgli is de hoofdpersoon in The Jungle Book verhalen (1893-1894) van de Britse schrijver Rudyard Kipling. (Want ja, het boek was er eerder dan de film.) Zijn avonturen beginnen wanneer hij als baby door zijn ouders wordt achtergelaten in Centraal-India. Midden in de jungle wordt het jongetje gevonden door een roedel wolven onder leiding van de charismatische Akela en Raksha. Wanneer de tijger Shere Khan de baby opeist bij de wolven, weigeren ze en besluiten Mowgli zelf op te voeden. Mowgli raakt ondertussen ook bevriend met de zwarte panter Bagheera en de bruine beer Balou, die hem de wetten van de jungle aanleren. Als tiener komt Mowgli weer in contact met mensen, maar hij zal hierna altijd verbonden blijven aan de jungle. Want eens een wild child, altijd een wild child.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden